Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high-intensity ultrasound processing on the physiochemical and allergenic properties of shrimp
 
 
Titel: Effects of high-intensity ultrasound processing on the physiochemical and allergenic properties of shrimp
Auteur: Dong, Xin
Wang, Jin
Raghavan, Vijaya
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 65 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland