Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Lactobionic acid as a suitable food preservative for yacon juice
 
 
Titel: Lactobionic acid as a suitable food preservative for yacon juice
Auteur: Marques, Caroline
Wojeicchowski, José Pedro
Cardoso, Taís
Mafra, Marcos R.
Mitterer-Daltoé, Marina Leite
Masson, Maria Lucia
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland