Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Cooking evaluation of crayfish (Procambarus clarkia) subjected to microwave and conduction heating: A visualized strategy to understand the heat-induced quality changes of food
 
 
Titel: Cooking evaluation of crayfish (Procambarus clarkia) subjected to microwave and conduction heating: A visualized strategy to understand the heat-induced quality changes of food
Auteur: Fan, Hailong
Fan, Daming
Huang, Jianlian
Zhao, Jianxin
Yan, Bowen
Ma, Shenyan
Zhou, Wenguo
Zhang, Hao
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 62 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland