Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant and antimicrobial properties of organic fruits subjected to PEF-assisted osmotic dehydration
 
 
Titel: Antioxidant and antimicrobial properties of organic fruits subjected to PEF-assisted osmotic dehydration
Auteur: Tylewicz, Urszula
Oliveira, Gabriel
Alminger, Marie
Nohynek, Liisa
Dalla Rosa, Marco
Romani, Santina
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 62 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland