Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
 
  An agent-based coupled heat and water transfer model for air frying of doughnut as a heterogeneous multiscale porous material
 
 
Titel: An agent-based coupled heat and water transfer model for air frying of doughnut as a heterogeneous multiscale porous material
Auteur: Ghaitaranpour, Arash
Mohebbi, Mohebbat
Koocheki, Arash
Ngadi, Michael O.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland