Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effect of industry-scale microfluidization on structural and physicochemical properties of potato starch
 
 
Titel: Effect of industry-scale microfluidization on structural and physicochemical properties of potato starch
Auteur: He, Xiao-hong
Luo, Shun-jing
Chen, Ming-shun
Xia, Wen
Chen, Jun
Liu, Cheng-mei
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland