Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Determination of thermophysical properties of foods under high hydrostatic pressure in combined experimental and theoretical approach
 
 
Titel: Determination of thermophysical properties of foods under high hydrostatic pressure in combined experimental and theoretical approach
Auteur: Kowalczyk, W.
Hartmann, C.
Luscher, C.
Pohl, M.
Delgado, A.
Knorr, D.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 6 (2005) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland