Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Quality of minimally processed carrots as affected by warm water washing and chlorination
 
 
Titel: Quality of minimally processed carrots as affected by warm water washing and chlorination
Auteur: Klaiber, Ralph Günther
Baur, Sascha
Wolf, Gudrun
Hammes, Walter Peter
Carle, Reinhold
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 6 (2005) nr. 3 pagina's 12 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland