Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of irradiation on colour and lipid oxidation of dry-cured hams from free-range reared and intensively reared pigs
 
 
Titel: Effect of irradiation on colour and lipid oxidation of dry-cured hams from free-range reared and intensively reared pigs
Auteur: Cava, R.
Tárrega, R.
Ramirez, M.R.
Mingoarranz, F.J.
Carrasco, A.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 6 (2005) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland