Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Extrusion-based 3D printing of food pastes: Correlating rheological properties with printing behaviour
 
 
Titel: Extrusion-based 3D printing of food pastes: Correlating rheological properties with printing behaviour
Auteur: Zhu, Sicong
Stieger, Markus A.
van der Goot, Atze Jan
Schutyser, Maarten A.I.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland