Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high pressure, microwave and ultrasound processing on proteins and enzyme activity in dairy systems — A review
 
 
Titel: Effects of high pressure, microwave and ultrasound processing on proteins and enzyme activity in dairy systems — A review
Auteur: Munir, Masooma
Nadeem, Muhammad
Qureshi, Tahir Mahmood
Leong, Thomas S.H.
Gamlath, Charitha J.
Martin, Gregory J.O.
Ashokkumar, Muthupandian
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 57 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland