Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Ozone-high hydrostatic pressure synergy for the stabilization of refrigerated pitaya (Stenocereus pruinosus) juice
 
 
Titel: Ozone-high hydrostatic pressure synergy for the stabilization of refrigerated pitaya (Stenocereus pruinosus) juice
Auteur: del Rosario García-Mateos, María
Quiroz-González, Beatriz
Corrales-García, Joel
Ybarra-Moncada, Ma. Carmen
Leyva-Ruelas, Gabriel
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland