Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The use of industrial thermal techniques to improve the bioactive compounds extraction and the olive oil solid waste utilization
 
 
Titel: The use of industrial thermal techniques to improve the bioactive compounds extraction and the olive oil solid waste utilization
Auteur: Lama-Muñoz, Antonio
Rubio-Senent, Fátima
Bermúdez-Oria, Alejandra
Fernández-Bolaños, Juan
Prior, África Fernández
Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 55 (2019) nr. C pagina's 11-17
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland