Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Properties of 3D printed dough and optimization of printing parameters
 
 
Titel: Properties of 3D printed dough and optimization of printing parameters
Auteur: Liu, Yaowen
Liang, Xue
Saeed, Ahmed
Lan, Weijie
Qin, Wen
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 54 () nr. C pagina's 9-18
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland