Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Listeria innocua and Escherichia coli in carrot juice by combining high pressure processing, nisin, and mild thermal treatments
 
 
Titel: Inactivation of Listeria innocua and Escherichia coli in carrot juice by combining high pressure processing, nisin, and mild thermal treatments
Auteur: Pokhrel, Prashant Raj
Toniazzo, Taíse
Boulet, Camille
Oner, Manolya E.
Sablani, Shyam S.
Tang, Juming
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 54 () nr. C pagina's 93-102
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland