Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 30 gevonden artikelen
 
 
  A 3D-CFD-heat-transfer-based model for the microbial inactivation of pasteurized food products
 
 
Titel: A 3D-CFD-heat-transfer-based model for the microbial inactivation of pasteurized food products
Auteur: Albuquerque, Clarissa Detomi de
Curet, Sébastien
Boillereaux, Lionel
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 54 () nr. C pagina's 172-181
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 30 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland