Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Color development, physiochemical properties, and microbiological safety of pork jerky processed with atmospheric pressure plasma
 
 
Titel: Color development, physiochemical properties, and microbiological safety of pork jerky processed with atmospheric pressure plasma
Auteur: Yong, Hae In
Lee, Sang Hui
Kim, So Yeon
Park, Sanghoo
Park, Jooyoung
Choe, Wonho
Jo, Cheorun
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 53 (2019) nr. C pagina's 78-84
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland