Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of CO2 laser browning of dough
 
 
Titel: Characterization of CO2 laser browning of dough
Auteur: Blutinger, Jonathan David
Meijers, Yorán
Chen, Peter Yichen
Zheng, Changxi
Grinspun, Eitan
Lipson, Hod
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 52 () nr. C pagina's 145-157
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland