Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of commercial soy beverages with lactobacilli and bifidobacteria strains featuring high β-glucosidase activity
 
 
Titel: Fermentation of commercial soy beverages with lactobacilli and bifidobacteria strains featuring high β-glucosidase activity
Auteur: Delgado, Susana
Guadamuro, Lucía
Flórez, Ana Belén
Vázquez, Lucía
Mayo, Baltasar
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 51 (2019) nr. C pagina's 148-155
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland