Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Phenolic compounds, microstructure and viscosity of onion and apple products subjected to in vitro gastrointestinal digestion
 
 
Titel: Phenolic compounds, microstructure and viscosity of onion and apple products subjected to in vitro gastrointestinal digestion
Auteur: Herranz, Beatriz
Fernández-Jalao, Irene
Dolores Álvarez, M.
Quiles, Amparo
Sánchez-Moreno, Concepción
Hernando, Isabel
de Ancos, Begoña
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 51 (2019) nr. C pagina's 114-125
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland