Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Antimicrobial and antioxidant effects of combined high pressure processing and sage in beef burgers during prolonged chilled storage
 
 
Titel: Antimicrobial and antioxidant effects of combined high pressure processing and sage in beef burgers during prolonged chilled storage
Auteur: Mizi, L.
Cofrades, S.
Bou, R.
Pintado, T.
López-Caballero, M.E.
Zaidi, F.
Jiménez-Colmenero, F.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 51 (2019) nr. C pagina's 32-40
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 27 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland