Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Comparative assessment of innovative and conventional food preservation technologies: Process energy performance and greenhouse gas emissions
 
 
Titel: Comparative assessment of innovative and conventional food preservation technologies: Process energy performance and greenhouse gas emissions
Auteur: Atuonwu, James C.
Leadley, Craig
Bosman, Andrew
Tassou, Savvas A.
Lopez-Quiroga, Estefania
Fryer, Peter J.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 50 (2018) nr. C pagina's 174-187
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland