Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Athermal extraction of green tea: Optimisation and kinetics of extraction of polyphenolic compounds
 
 
Titel: Athermal extraction of green tea: Optimisation and kinetics of extraction of polyphenolic compounds
Auteur: Murugesh, C.S.
Rastogi, Navin K.
Subramanian, R.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 50 (2018) nr. C pagina's 207-216
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland