Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Electrical conductivity: a new tool for the determination of high hydrostatic pressure-induced starch gelatinisation
 
 
Titel: Electrical conductivity: a new tool for the determination of high hydrostatic pressure-induced starch gelatinisation
Auteur: Bauer, B.A.
Knorr, D.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 5 (2004) nr. 4 pagina's 6 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland