Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
 
  The effect of high pressure processing on the microbial, physical and chemical properties of Valencia and Navel orange juice
 
 
Titel: The effect of high pressure processing on the microbial, physical and chemical properties of Valencia and Navel orange juice
Auteur: Bull, Michelle K
Zerdin, Katherine
Howe, Effie
Goicoechea, Dimitria
Paramanandhan, Priscilla
Stockman, Regine
Sellahewa, Jay
Szabo, Elizabeth A
Johnson, Robert L
Stewart, Cynthia M
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 5 (2004) nr. 2 pagina's 15 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland