Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 18 gevonden artikelen
 
 
  New protein preparations from soy flour obtained by limited enzymic hydrolysis of extrudates
 
 
Titel: New protein preparations from soy flour obtained by limited enzymic hydrolysis of extrudates
Auteur: Surówka, Krzysztof
Żmudziński, Daniel
Fik, Mirosław
Macura, Ryszard
Łasocha, Wiesław
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 5 (2004) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland