Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Synergy between enzymes involved in the degradation of insoluble wheat flour arabinoxylan
 
 
Titel: Synergy between enzymes involved in the degradation of insoluble wheat flour arabinoxylan
Auteur: Vardakou, M.
Katapodis, P.
Topakas, E.
Kekos, D.
Macris, B.J.
Christakopoulos, P.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 5 (2004) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland