Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Ohmic heating of strawberry products: electrical conductivity measurements and ascorbic acid degradation kinetics
 
 
Titel: Ohmic heating of strawberry products: electrical conductivity measurements and ascorbic acid degradation kinetics
Auteur: Castro, I
Teixeira, J.A
Salengke, S
Sastry, S.K
Vicente, A.A
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 5 (2004) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland