Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microencapsulated extract of pitaya (Hylocereus costaricensis) peel on color, texture and oxidative stability of refrigerated ground pork patties submitted to high pressure processing
 
 
Titel: Effect of microencapsulated extract of pitaya (Hylocereus costaricensis) peel on color, texture and oxidative stability of refrigerated ground pork patties submitted to high pressure processing
Auteur: Cunha, Leda C.M.
Monteiro, Maria LĂșcia G.
Costa-Lima, Bruno R.C.
Guedes-Oliveira, Juliana M.
Alves, Victor H.M.
Almeida, André L.
Tonon, Renata V.
Rosenthal, Amauri
Conte-Junior, Carlos A.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's 136-145
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland