Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Physical properties of 3D printed baking dough as affected by different compositions
 
 
Titel: Physical properties of 3D printed baking dough as affected by different compositions
Auteur: Yang, Fan
Zhang, Min
Prakash, Sangeeta
Liu, Yaping
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's 202-210
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland