Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of fatty acid profile in breads supplemented with Kinako flour and chia seed
 
 
Titel: Improvement of fatty acid profile in breads supplemented with Kinako flour and chia seed
Auteur: Giaretta, D.
Lima, V.A.
Carpes, S.T.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's 211-214
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland