Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Influence of different sterilization treatments on the color and anthocyanin contents of mulberry juice during refrigerated storage
 
 
Titel: Influence of different sterilization treatments on the color and anthocyanin contents of mulberry juice during refrigerated storage
Auteur: You, Yilin
Li, Na
Han, Xue
Guo, Jielong
Zhao, Yu
Liu, Guojie
Huang, Weidong
Zhan, Jicheng
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 48 () nr. C pagina's 1-10
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland