Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effect of UV–Vis processing on enzymatic activity and the physicochemical properties of peach juices from different varieties
 
 
Titel: Effect of UV–Vis processing on enzymatic activity and the physicochemical properties of peach juices from different varieties
Auteur: Aguilar, Karla
Garvín, Alfonso
Ibarz, Albert
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 48 () nr. C pagina's 83-89
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland