Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of β-lactoglobulin gels induced by high pressure processing
 
 
Titel: Characterization of β-lactoglobulin gels induced by high pressure processing
Auteur: Li, Xiaoying
Mao, Like
He, Xiaoye
Ma, Peihua
Gao, Yanxiang
Yuan, Fang
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 47 (2018) nr. C pagina's 335-345
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland