Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Effect of steaming and sous vide processing on the total phenolic content, vitamin C and antioxidant potential of the genus Brassica
 
 
Titel: Effect of steaming and sous vide processing on the total phenolic content, vitamin C and antioxidant potential of the genus Brassica
Auteur: Lafarga, Tomás
Viñas, Inmaculada
Bobo, Gloria
Simó, Joan
Aguiló-Aguayo, Ingrid
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 47 (2018) nr. C pagina's 412-420
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland