Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Effect of infrared final cooking on some physico-chemical and engineering properties of partially fried chicken nugget
 
 
Titel: Effect of infrared final cooking on some physico-chemical and engineering properties of partially fried chicken nugget
Auteur: Rahimi, Delasa
Kashaninejad, Mahdi
Ziaiifar, Aman Mohammad
Mahoonak, Alireza Sadeghi
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 47 (2018) nr. C pagina's 1-8
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland