Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Proteins for the future: A soft matter approach to link basic knowledge and innovative applications
 
 
Titel: Proteins for the future: A soft matter approach to link basic knowledge and innovative applications
Auteur: Boire, Adeline
Bouchoux, Antoine
Bouhallab, Saïd
Chapeau, Anne-Laure
Croguennec, Thomas
Ferraro, Vincenza
Lechevalier, Valérie
Menut, Paul
Pézennec, Stéphane
Renard, Denis
Santé-Lhoutellier, Véronique
Laleg, Karima
Micard, Valérie
Riaublanc, Alain
Anton, Marc
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 46 (2018) nr. C pagina's 18-28
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland