Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Ultra-high pressure effects on color, volatile organic compounds and antioxidants of wholegrain brown rice (Oryza sativa L.) during storage: A comparative study with high-intensity ultrasound and germination pretreatments
 
 
Titel: Ultra-high pressure effects on color, volatile organic compounds and antioxidants of wholegrain brown rice (Oryza sativa L.) during storage: A comparative study with high-intensity ultrasound and germination pretreatments
Auteur: Xia, Qiang
Li, Yunfei
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 45 (2018) nr. C pagina's 390-400
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland