Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Potential application of essential oils as antimicrobial preservatives in cheese
 
 
Titel: Potential application of essential oils as antimicrobial preservatives in cheese
Auteur: Khorshidian, Nasim
Yousefi, Mojtaba
Khanniri, Elham
Mortazavian, Amir Mohammad
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 45 (2018) nr. C pagina's 62-72
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland