Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Internal and external factors affecting the crystallization, gelation and applicability of wax-based oleogels in food industry
 
 
Titel: Internal and external factors affecting the crystallization, gelation and applicability of wax-based oleogels in food industry
Auteur: Doan, Chi Diem
Tavernier, Iris
Okuro, Paula Kiyomi
Dewettinck, Koen
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 45 (2018) nr. C pagina's 42-52
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland