Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Aspergillus carbonarius and Aspergillus flavus in malting barley by pulsed light and impact on germination capacity and microstructure
 
 
Titel: Inactivation of Aspergillus carbonarius and Aspergillus flavus in malting barley by pulsed light and impact on germination capacity and microstructure
Auteur: Zenklusen, María Helga
Coronel, María Bernarda
Castro, María Águeda
Alzamora, Stella Maris
González, Héctor Horacio Lucas
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 45 (2018) nr. C pagina's 161-168
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland