Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pulsed electric fields treatment on the nanostructure of esterified potato starch and their potential glycemic digestibility
 
 
Titel: Effect of pulsed electric fields treatment on the nanostructure of esterified potato starch and their potential glycemic digestibility
Auteur: Hong, Jing
Zeng, Xin-An
Han, Zhong
Brennan, Charles S.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 45 (2018) nr. C pagina's 438-446
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland