Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Effect of citric acid and high pressure thermal processing on enzyme activity and related quality attributes of pear puree
 
 
Titel: Effect of citric acid and high pressure thermal processing on enzyme activity and related quality attributes of pear puree
Auteur: Zhou, Lei
Liu, Wei
Stockmann, Regine
Terefe, Netsanet Shiferaw
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 45 (2018) nr. C pagina's 196-207
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland