Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Probiotic potential of indigenous yeasts isolated during the fermentation of table olives from Northeast of Portugal
 
 
Titel: Probiotic potential of indigenous yeasts isolated during the fermentation of table olives from Northeast of Portugal
Auteur: Oliveira, Tatiane
Ramalhosa, Elsa
Nunes, Luís
Pereira, José A.
Colla, Eliane
Pereira, Ermelinda L.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 44 (2017) nr. C pagina's 167-172
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland