Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different freshness on the quality of cooked tuna steak
 
 
Titel: Effects of different freshness on the quality of cooked tuna steak
Auteur: Miao, Hanlin
Liu, Qin
Bao, Hairong
Wang, Xichang
Miao, Song
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 44 (2017) nr. C pagina's 67-73
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland