Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
 
  The effect of high pressure homogenization and endogenous pectin-related enzymes on tomato purée consistency and serum pectin structure
 
 
Titel: The effect of high pressure homogenization and endogenous pectin-related enzymes on tomato purée consistency and serum pectin structure
Auteur: Santiago, Jihan Santanina J.
Jamsazzadeh Kermani, Zahra
Xu, Fei
Van Loey, Ann M.
Hendrickx, Marc E.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 43 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland