Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Ohmic heating: A promising technology to reduce furan formation in sterilized vegetable and vegetable/meat baby foods
 
 
Titel: Ohmic heating: A promising technology to reduce furan formation in sterilized vegetable and vegetable/meat baby foods
Auteur: Hradecky, J.
Kludska, E.
Belkova, B.
Wagner, M.
Hajslova, J.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 43 (2017) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland