Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Continuous ohmic heating system for the pasteurization of fermented red pepper paste
 
 
Titel: Continuous ohmic heating system for the pasteurization of fermented red pepper paste
Auteur: Cho, Won-Il
Kim, Eun-Jung
Hwang, Hee-Jeong
Cha, Yun-Hwan
Cheon, Hee Soon
Choi, Jun-Bong
Chung, Myong-Soo
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 42 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland