Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
 
  High hydrostatic pressure aided by food-grade enzymes as a novel approach for Okara valorization
 
 
Titel: High hydrostatic pressure aided by food-grade enzymes as a novel approach for Okara valorization
Auteur: Pérez-López, E.
Mateos-Aparicio, I.
Rupérez, P.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 42 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland