Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different cooking methods on the chemical and physical properties of carrots and green peas
 
 
Titel: Effects of different cooking methods on the chemical and physical properties of carrots and green peas
Auteur: Koç, Mehmet
Baysan, Ulaş
Devseren, Esra
Okut, Dilara
Atak, Zeynep
Karataş, Haluk
Kaymak-Ertekin, Figen
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 42 (2017) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland